Länkbyte?

Hejsan!
Är det någon som vill ha ett länkbyte? MAILA: [email protected] eller komentera.
Vi ska få en ny design snart. Så när vi har en snygg design på bloggen så fixar vi länkbyten och börjar blogga på riktigt. :)
Bara maila eller komentera om ni vill ha ett länbyte!!

PS: Börja gilla oss på facebook: VanessaAvrilKesha och twitter: @VanessaAvrilKes
 
Kram Emma & Felicia!



Gratis design??

Hej alla bloggläsare!
Vi undrar i fall det är någon som gör gratis designer? I så fall kommentera eller kontakta oss på mailan: [email protected]. Skulle vara jätte roligt om det var någon som kunde göra en gratis design. :) När vi har fått en design så kommer vi blogga mycket. Men nu väntar vi på en design. Så om det är någon som vill göra en gratis deisgn till oss så säg till. :)

Kram Emma & Felicia

Lite bilder:






Pågrund av design...

Pågrund av att vi inte har någon design ännu så har vi inte kunnat börja blogga på riktigt. Vi väntar på en design som ska komma alldeles snart och hoppas ni allla står ut tills dess.
Om det är något ni undrar över, något ni vill att vi ska skriva mer om eller vill fråga om dessa tre superstjärnorna som vi kommer att blogga om, Vanessa Hudgens, Avril Lavigne och Ke$ha, är det bara att kommentera och fråga.
Så så fort vi får en design kommer vi att börja starta bloggen på riktigt och lägga upp nyheter och blogga dagligen så mycket vi hinner. Så lägg nu till denna bloggen i Favoriter och besök oss för mera news om några av de hetaste stjärnorna i rampljuset just nu! Tills dess får ni nöja er med lite bilder.
Kesha Singer Kesha arrives at the 2011 Billboard Music Awards at the MGM Grand Garden Arena May 22, 2011 in Las Vegas, Nevada.

Avril Lavigne´s nya låt "Wish You Were Here"


Ny låt och ny trailer.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0